2017-2018 Summer School Procedure

Bölümümüzde ders veren ilgili öğretim üyelerinin, 2017-2018 yaz okulu ile ilgili ders açma talepleri henüz olmadığı için, şimdilik yaz okulunda EEM bölüm dersi açılması planlanmamaktadır.

Yaz okulu ile ilgili süreç aşağıdaki şekilde yürütülecektir:

1- Yaz okulunda açılması istenilen ders(ler)le ilgili olarak ek’teki dilekçenin öğrenci tarafından doldurulup 02 Mayıs, Çarşamba günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliğine bırakılması. Belirtilen tarihten sonra dilekçe kabul edilmeyecektir!

2- Bölüm yönetimi tarafından dilekçelerin değerlendirmeye alınıp, ders(ler)le ilgili taleplerin 04 Mayıs, Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili öğretim üyelerine iletilmesi.

3- İlgili öğretim üyelerinin ders(ler)i açma/açmama kararı doğrultusunda; yaz okulunda açılacak derslerin belirlenerek 11 Mayıs, Cuma günü mesai bitimine kadar ilan edilmesi.

Published on: Tuesday, March 13, 2018
Will be published until: Thursday, September 13, 2018