Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı

2018-2019 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Programından faydalanmak üzere ön başvuru yapan öğrencilerin sıralama puanları ve programdan faydalanma durumları ekteki listede sunulmaktadır. Listede hibeli faydalanabileceği belirtilen öğrencilerin 09 Nisan 2018 tarihine kadar staj yapacakları kurumdan Kabul Mektuplarını almaları ve bu mektupla birlikte Yönetim Kurul Kararlarının Uluslararası İlişkiler Birimi'ne iletilmesi gerekmektedir. Asıl listede yer alan öğrencilerin belirtilen tarihe kadar Kabul Mektubu alamamaları durumunda kontenjanları yedek listede yer alan öğrenciler tarafından kullanılacaktır. Hibesiz olarak programdan faydalanmak isteyen öğrenciler için süre kısıtlaması bulunmamaktadır.

Ekli Dosyalar:
Erasmus.pdf