Önemli- Kayıt haftası Laboratuvar dersleri ve grupları hk.

Ders Kayıt haftası (11-15 Eylül 2017 arası) :

Aşağıda belirtilen derslere ait; aktif grupların kontenjanları sabit,  pasif grupların kontenjanları ise sıfır olarak açılacaktır: Öğrenciler; sadece aktif gruplara kayıt olabileceklerdir. Aktif grupların tamamında kontenjan dolduğu takdirde; Öğrencilerin, pasif grup için kontenjan arttırım dilekçelerini 15 Eylül Cuma günü saat 12:00'a kadar, bölüm sekreterliğine vermeleri gerekmektedir.

• Aktif grupların tamamının kontenjanları (100%) dolmadan verilen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.
  • Aktif grupların kontenjanlarının daha fazla arttırılması mümkün değildir. Bu sebeple verilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.
  • Erasmus sebebiyle yurtdışında bulunan öğrenciler; dilekçelerini, arkadaşları vasıtasıyla bölüm sekreterliğine teslim edebilirler.

Ekle-sil haftası (18-22 Eylül 2017 arası) :

İletilen dilekçeler; 18 Eylül Pazartesi günü Bölüm başkanlığı ve dersi veren öğretim üyesi tarafından değerlendirip, pasif grupların kontenjan durumları karara bağlanacaktır ve aktif hale getirilip getirilmeyecekleri 19 Eylül Salı günü buradan duyurulacaktır.

Aktif gruplar                      Pasif Gruplar

BİL200 A-B-C                               D  (D grubu kontenjanı 40 yapıldı)

EEM206 A-B-C-D-E-F                  G

EEM311 A-B-C-D-E-F-G              H